Hvem er vi?

Trine Solheimsnes

Trine Solheimsnes

Fysioterapeut og akupunktør

Trine Solheimsnes er utdannet fysioterapeut og akupunktør.
Hun er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Bergen og fullførte denne i 1998.
Trine har bred erfaring med behandling av muskel og skjelettplager, ortopedi og reumatologi. Hun har jobbet mye med idrettsmedisin og medisinsk treningsterapi.
Hun har lang erfaring innen rehabilitering, trening og opptrening etter skader og operasjoner.
I behandlingen benytter hun massasje, triggerpunkt behandling, trening-og slyngeterapi, kinesiotaping ,trykkbølgebehandling og råd /veiledning. Hun behandler også triggerpunkt med nåler.
Trine Solheimsnes er godkjent til arbeidsplassvurderinger for å forebygge muskel-og skjelettplager. Trine har lang og bred erfaring innen bedriftshelsetjenesten.

Trine Solheimsnes har i tillegg utdannelse innen Medisinsk Akupunktur og hun har bachelorgrad i Tradisjonell Kinesisk Akupunktur fra Norges Helsehøyskole.
Hun er godkjent som akupunktør og er medlem i Akupunkturforeningen

Steve Fielding

Steve Fielding

Fysioterapeut og idrettsterapeut

Steve Fielding var ferdig utdannet fysioterapeut ved University of Bradford i England i 2000.
Han fikk erfaring fra sykehus og privat praksis i England før han flyttet til Bergen i 2004.

Han har siden dette jobbet hovedsakelig med muskel- og skjelett plager. Han har videre utdanning innen triggerpunktbehandling med nåler og IMS (intramuskulær stimulering) Han jobber også mye med kropp- og holdningsanalyse, funksjonstesting og bindevevsteknikker som ”Anatomy trains”. Disse ser på hvordan kroppen henger sammen i linjer og hvordan problemer i et område kan forårsake symptomer andre steder i kroppen.

Steve har alltid drevet mye med idrett. Han spilte squash på nasjonalt nivå som junior i England og har i tillegg drevet med løping, styrketrening og sykkel. På grunn av hans store interesse for idrett, jobber Steve mye med rehabilitering og forebygging av idrettsskader og har behandlet mange profesjonelle idrettsutøvere.

Steve er en erfaren terapeut og han setter høyt fokus på hver enkelt pasient og deres problemer. Steve holder seg faglig oppdatert for å videre utvikle seg som terapeut og for å kunne hjelpe flest mulig av sine pasienter.

Siv Therese Jakobsen

Siv Therese Jakobsen

Fysioterapeut

Siv Therese Jakobsen tok fysioterapi utdanning i Nederland. Hun jobber privat hos oss på tirsdager og torsdager. Hun har lang erfaring innen allmenn fysioterapi.
Siv har mye og lang erfaring innen kvinnehelse. Hun har spesiell kompetanse i svangerskapsrelaterte plager, bekkenledds plager og dysfunksjon i bekkenbunn (inkontinens, vulvodyni/vestibulitt).

Jan Ove Forsberg

Jan Ove Forsberg

Fysioterapeut